DIENSTEN

REPARATIES

Glas Van lent zoekt altijd mee naar oplossingen voor snelle glasherstellingen. Dat kan zijn voor een kapot glas na een inbraak, of voor een iets minder dringende zaak als condens in dubbel glas. Barsten in glas, volledig gebroken ruiten... Wij proberen voor een snelle oplossing te zorgen.

NOODHERSTELLINGEN

Wij streven ernaar om alle dringende meldingen binnen 24u behandeld te hebben, ook in het weekend en op feestdagen. Op deze dagen kan u ons bereiken op het noodnummer dat u bij onze contactgegevens kan vinden. Let wel: reparaties in de avond, in het weekend of op feestdagen hebben een toeslag van € 150,- .

RENOVATIES

Heeft u nieuwe plannen voor uw woning? Wilt u energiefactuur omlaag brengen door uw woning aan te passen en energiezuinig te maken? Of wilt u het in de winter gewoon warmer hebben binnen? Dan kan het vervangen van uw beglazing u al een heel stuk verder helpen. Door het vervangen van gewoon dubbel glas door superisolerende beglazing kan u uw energiefactuur al een heel stuk doen dalen. Dit is al helemaal het geval als u nog steeds enkel glas heeft! In de meeste gevallen kunnen wij gewoon het glas vervangen zonder dat daarvoor de raamkaders moeten aangepast worden. Wij kunnen glas leveren en plaatsen in verschillende diktes en met verschillende u-waarden. (Wat zijn u-waarden? Kijk bij onze FAQ!)

GLAZEN BALUSTRADES

Glazen balustrades zijn tegenwoordig onmisbaar op uw balkon of terras. Ze hebben een moderne look, zijn onderhoudsvriendelijk, geven een ruimtelijk gevoel en zorgen voor een licht maar strak geheel. En niet onbelangrijk: ze zijn heel erg stevig en veilig. Een glazen balustrade kan op verschillende manieren geïmplenteerd worden op uw balkon, terras of overloop. Ook binnenshuis is het een mooie manier van interieurvormgeving en veiligheid tegelijk. 

Glas Van Lent heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het plaatsen van glazen balustrades in alle vormen en maten. We hebben al talloze particulieren blij kunnen maken met hun glazen balustrade op maat, maar ook voor grote projecten hebben wij glazen orstweringen mogen leveren. Het project waar we tot nu toe het meest trots op mogen zijn is toch wel de Skywalk in de Zoo van Antwerpen. Gaan jullie een dagje naar de dierentuin, ga dan zeker deze nieuwe attractie even bekijken!

INTERIEURBEGLAZING

Glas in uw interieur zorgt voor een lichte, ruime en moderne look. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende projecten om binnenshuis glas te plaatsen. Dit gaat om glazen wanden en glazen deuren, glazen balustrades en trapleuningen, glazen vloeren, glazen trap, glazen keukenwand... Zowel voor particulieren in moderne woningen als voor bedrijven die een nieuwe kantoorinrichting wensen kunnen wij oplossingen bieden. U kan ons voor al uw verschillende interieurprojecten contacteren!

KOEPELS EN DAKLICHTEN

Koepels en daklichten hebben voor ons geen geheimen meer. Na de hagelstorm in juni 2014 hebben wij zo ontzettend veel koepels, verandas, daklichten, bolkoepels en meer moeten herstellen, dat onze ervaring hierin geen grenzen meer kent. Wij kunnen u helpen met glazen koepels, koepels met polycarbonaatplaten, plastiek bolkoepels, ... 

MENU