INTERIEURBEGLAZING

INTERIEURBEGLAZING

Glas in uw interieur zorgt voor een lichte, ruime en moderne look. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende projecten om binnenshuis glas te plaatsen. Dit gaat om glazen wanden en glazen deuren, glazen balustrades en trapleuningen, glazen vloeren, glazen trap, glazen keukenwand... U kan ons voor al uw verschillende interieurprojecten contacteren!

Kantoorinrichting

Voor een moderne uitstraling in uw kantoor is het gebruik van glas een uitstekend idee. Glazen scheidingswanden zorgen ervoor dat uw kantoor licht en ruim blijft, terwijl er toch meerdere ruimtes kunnen gecreëerd worden die geluidsdicht kunnen gemaakt worden. Zo heeft u een open, en toch privacy beschermende werkplaats. Bureaus en balies krijgen een eigentijdse look door ze met glas te bekleden. 

Zandstralingen

Gezandstraald glas maakt uw interieur persoonlijk. Zandstralingen zijn allemaal op maat en gaan van vlakken, naar eenvoudige vormen en volledige ontwerpen op maat. Zandstralingen hoeven niet alleen op helder glas te zijn, maar op gekleurd glas geeft dit ook een fantastisch effect. Zandstralingen in uw interieur kan u gebruiken voor extra privacy, of gewoon omdat het mooi is.

Gekleurd glas - Lacobel

Door Lacobel te gebruiken in uw woning of kantoor, kan u binnen uw kleurenthema ook met glas werken. Lacobel is glas die aan een kant in een kleur gelakt is. Het glas kan als keukenwand in uw keuken dienen, of gekleefd tegen kasten en balies geeft het ook een mooi effect. U kan er verschillende kanten mee op!

MENU