RENOVATIES

RENOVATIES

Energiefactuur omlaag brengen

Heeft u nieuwe plannen voor uw woning? Wilt u meer engergie gaan besparen door uw woning aan te passen en energiezuinig te maken? Of wilt u het in de winter gewoon warmer hebben binnen? Dan kan het vervangen van uw beglazing u al een heel stuk verder helpen. Door het vervangen van gewoon dubbel glas door superisolerende beglazing kan u uw energiefactuur al een heel stuk doen dalen. Dit is al helemaal het geval als u nog steeds enkel glas heeft! In de meeste gevallen kunnen wij gewoon het glas vervangen zonder dat daarvoor de raamkaders moeten aangepast worden. Wij kunnen glas leveren en plaatsen in verschillende diktes en met verschillende u-waarden. (Wat zijn u-waarden? Kijk bij onze FAQ!)

Volledig nieuwe ramen en deuren

Naast het vervangen van uw oude glas kunnen wij ook volledig nieuwe ramen en deuren plaatsen in hout, aluminium en PVC. Alles wat wij leveren is maatwerk, en er is dan ook heel veel mogelijk! Met of zonder rolluiken en verluchtingsroosters, draai- of draaikipsystemen: alles kan. Volledig nieuwe raamkaders liggen wel een prijsklasse hoger dan simpelweg over te stappen van enkel glas naar dubbel glas, of van gewoon dubbel glas naar hoogrendementsbeglazing, daarom zullen wij met u altijd eerst de mogelijkheden bespreken voor een renovatie zonder het vervangen van de raamkaders.

Schuifdeuren

Naast de standaard deurkaders kunnen wij ook volautomatische schuifdeuren plaatsen. Dit is ideaal voor kantoren en winkels. 

Zonnewerende, geluidswerende en inbraakwerende beglazing

In sommige gevallen loont het ook de moeite om van uw gewoon dubbel glas niet alleen superisolerende beglazing te maken, maar meteen naar een extra upgrade te gaan. Gaat het om glas in een koepel of een daklicht, dan kan zonnewerende beglazing een oplossing zijn om ervoor te zorgen dat de ruimte waarin dit glas zich bevindt niet veel te warm wordt als de zon er vol op schijnt. Woont u in de stad of aan een drukke baan, dan kan geluidswerende beglazing voor meer rust in huis zorgen. Inbraakwerende beglazing is voor gelijkvloers verdiepingen altijd een aanrader, zodat u het inbrekers moeilijker maakt om uw huis binnen te dringen door een glas kapot te slaan.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

MENU